Prachtig presenteren

Overwin uw spreekangst en leer met welluidende stem uw publiek mee te slepen in een schitterend betoog. U leert uw boodschap zo verwoorden dat deze helder en overtuigend bij uw publiek aankomt. U brengt structuur aan in uw speech en durft met zelfvertrouwen en autoriteit voor een publiek te staan. Breng uw woorden tot leven, leer Prachtig Presenteren.

Terug naar trainingsoverzicht

De training

Op onze presentatietraining doen we u alle geheimen van het goed presenteren uit de doeken. U oefent veel en krijgt individuele terugkoppeling. We helpen u met uw spreekangst om te gaan en te ontdekken dat presenteren zelfs leuk is. U leert enkele standaardmethodes voor het opbouwen van een goede speech. Het doel van deze training is u te helpen om uw eigen, unieke 'stem' te vinden, zodat u voortaan vanuit uw eigen kracht en innerlijke rust kunt presenteren.

Resultaat

Na de training kunt u:

  • Verschillende technieken toepassen om met spreekangst om te gaan
  • Uw lichaamstaal en stemgebruik inzetten om uw boodschap te versterken
  • Een goed gestructureerde, overtuigende presentatie voorbereiden

De inhoud van de training is gebaseerd op onze ervaring in het internationale debatcircuit. U leert dus vloeiend, overtuigend en met zelfvertrouwen een groep voor u winnen.

Voor wie geschikt

De training is geschikt voor iedereen die in zijn/haar dagelijks werk veel met presenteren te maken krijgt. Denk onder andere aan bestuurders, managers, advocaten, gemeenteraadsleden, beleidsmedewerkers, business developers, woordvoerders, adviseurs, onderzoekers en projectmanagers.

Wat zeggen cursisten over deze training?

Een senior directeur van een groot Nederlands elektronicaconcern:

"Ik beveel deze training aan vanwege de interactie en de wijze waarop presenteren leuk wordt gemaakt voor mensen met (spreek)angst"

Beoordeling: 9/10

Een management consultant uit de zakelijke dienstverlening:

"Ik miste niets aan deze training en beveel hem aan iedereen aan die moeite heeft met presenteren."

Beoordeling: 9/10

Een sportmasseur en docent weerbaarheid:

"Ik heb geleerd voor een presentatie rust en ontspanning te creëren, emotie en beelden te gebruiken en mijn spreektempo aan te passen. Ik zou de training aanbevelen aan cliënten die met onzekerheid in grote sociale groepen te kampen hebben"

Beoordeling: 8,5/10

Een psychiater bij een GGZ-instelling:

"Ik heb geleerd rust te voelen en aan te brengen voor en tijdens een presentatie. Dank!"

Beoordeling: 9/10

Meer informatie

  • De training duurt twee dagdelen.
  • De ideale groepsgrootte is tussen de acht en twaalf deelnemers.
  • Individuele coaching is ook mogelijk.
  • Prijsopgave op aanvraag.